Magyar Deutsch English
 
Kutyaajtó mérettáblázat
  A dokumentum PDF formátumban itt tölthető le.


S méret M méret L méret XL méret
S méret M méret L méret XL méret

PlexiDor® kutya- és macskaajtók megfelelő méretének meghatározása

A megfelelő méret meghatározásához javasoljuk a "kartondoboz tesztet":
Vágjon egy akkora nyílást a kartondobozon, mely a PlexiDor® ajtó nyílásának felelne meg, és nézze meg, hogy a kutya át tud-e rajta menni.
A másik módszer: nyissuk ki a bejárati ajtót a PlexiDor® ajtó nyílásanak megfelelő méretig, a magasságot, pedig valamilyen tárggyal blokkoljuk. Hívjuk keresztül kedvencünket.
A kutyák általában lehajtott fejjel nyitják ki a kutyaajtót és lépnek át rajta, tehát az ideális kutyaajtó nyílás magasság pár cm-rel a marmagasság felett van. De természetesen bármilyen más pozícióban átléphet rajta, az a lényeg, hogy ki tudja nyitni és kényelmesen át tudjon menni.


A PlexiDor® előnyei

Gyakran előfordul más márkák esetében, hogy a gyenge műanyagból készült kutya- és macskaajtók nem sokáig bírják a használatot és az időjárás viszontagságait. A Plexidor® termékei ezzel ellentétben időt állóak a megerősített aluminium keretnek és a plexi üvegnek köszönhetően.
Cseréljen PlexiDor-ra ha elege van a régi, műanyag, zajos, rosszul hőszigetelő, kedvence számára nehezen nyitható mágneses ... kutya- vagy macskaajtóból.


Garancia és jótállás

kutyaajtó Plexidor® USA Inc. 30 éve gyárt kutya- és macskaajtókat minden méretben, melyek akár ajtóba, garázsajtóba, falba is szerelhetőek.

A Plexidor® kutya- és macskaajtók tökéletes mérnöki munkával, minőségi alapanyagokból készülnek, hogy ezzel a lehető legjobbat nyújtsák: csendes, energiatakarékos, kedvenceink számára teljesen biztonságos.

Csak nálunk! 10 év garanciát vállalunk a Plexidoor kutyaajtókra.