Magyar Deutsch English
 
biztonságos kutyaajtókutyaajtó használata

hőszigetelt kutyaajtó


biztonságos kutyaajtó

Becsúsztatható biztonsági acéllemez Plexidor kutyaajtóhoz

  A dokumentum PDF formátumban itt tölthető le.


kutyaajtó

Zárható kutyaajtó, mely másik termék tudja ezt?

Két szempontból is biztonságosak a Plexidor kutya ajtok. A kutya ajtó paneleket rugók mozgatják, melyek elég erősek, hogy a szél vagy huzat ne tudja őket kinyitni, de elég gyengék, ahhoz, hogy a cicák is tudják használni akár az XL méretű ajtót. A Plexidor nem mágneses működésű. A Plexidor ajtók kerettel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a kivágás után a vágott felületek teljesen el lesznek takarva, így nem okoznak sérülést az állatoknak. Az ajtó panelek oldal irányba nyílnak ki és így ha csak kitekint kedvence és vissza is húzódik, akkor azt könnyedén meg is tudja tenni. A Plexidor lengőajtó nélküli kutyaajtó.

Mennyire biztonságos a Plexidor a külső behatásokkal szemben?

A gyártó nagy hangsúlyt fektetett a biztonság kidolgozására. Nagyon fontos tényező a ház tulajdonosok biztonsági érzete, amikor egy kutya ajtót szerelünk be a bejárati ajtóba, garázsajtóba vagy a falba, ami a nappaliba vezet be. A Plexidor a biztonságot, a hőszigetelést és tartósságot figyelembe véve tervezte meg és gyártja világszerte egyedülálló technológiával kutya ajtóit. A Plexidor egyedülállóan oldja meg a kutya ajtó biztonságossá tételét. Egyrészt a Plexidor belülről kulccsal nyitható - zárható acél zárszerkezettel rendelkeznek, kivéve az "S"-es méretet. Másrészt a biztonsági érzés fokozásá érdekében egy biztonsági lemezt is gyárt amit az "S" -es méreten kivül minden méretnek alapfelszereltsége. A kulcsos zárral 4 különböző funkcióból választhat a gazdi. A teljesen nyitott állapot, amikor ki és be járkálhat kedvence a kuty aajtón. A teljesen zárt állapot, amikor kulccsal lezárjuk a paneleket és nem nyílik a kutyaajtó. A harmadik és negyedik pozicióban egyszer engedi meg kedvencünknek az átkelést, de már vissza nem tud bejönni vagy kimenni attól függően, hogy bejött vagy kiment kedvencünk. Elmondhatjuk, hogy a Plexidor odafigyel a biztonságra, a biztonsági érzet kialakításra és elmondhatjuk azt is, hogy a Plexidor a legbiztonságosabb kutyaajtó. A plexiüvegnek is köszönhetően biztonságos a kutyabejáró, hisz azok betörése sem egyszerűbb, mint egy hőedzett üvegajtóé, sőt nehezebb.
 • A Plexidor ajtók paneljei törésálló plexi üvegből készülnek.
 • Csakis túlzott erőszakkal lehet betörni őket.
 • A zárszerkezettel teljes biztonsággal le lehet zárni a kisállatajtót.
 • A gyári alkatrészként vásárolható "sliding track" vagy sínpár a biztonsági lemez felszerelését teszi lehetővé egy mozdulattal. Így lezárhatja a kutyaajtót másodpercek alatt akár éjszakánként.
 • Sínpár nélkül is megoldható a biztonsági lemez felszerelése 4 csavar segítségével. Ha hozamosabb ideig használaton kívül van a kutyaajto, akkor a gyári biztonsági lemezzel lezárható belülről a nyílás.
 • Négy funkciós kutya ajtó


    - "csak ki"
    - "csak be"
    - "ki - és beengedés"
    - "teljes lezárás"
  Ezeket a funkciókat a kisállat ajtón lévő kulccsal egyszerűen tudjuk szabályozni. Az "M" "L" és "XL" méretű ajtóhoz biztonsági lemez tartozik.