Magyar Deutsch English
 

Kutyaajtó beépítés

Minden Plexidor kutya ajtó és macskaajtó ionizált aluminiumból készül. Az aluminium kutyaajtó sokkal tartósabb, mint a műanyag kutyaajtó.

Miért kell nekem aluminium kutyaajtó?

Az aluminium kutyaajtó sokkal tartósabb, mint a műanyag. Az aluminium nem törik el, nem vetemedik, hajlik vagy deformálódik az UV hatására. A Plexidor ionizált aluminium keret nem fog rozsdásodni, oxidálódni. A műanyag kutyaajtókkal szemben egy Plexidor kutyaajtót évtizedekre vásárolnak nem szezononként kettőt, akár hármat.

Biztonságos-e a Plexidor aluminium kutyaajtó?

Két szempontból is biztonságosak a Plexidor kutya ajtók. A kutya ajtó paneleket rugók mozgatják, melyek elég erősek, hogy a szél vagy huzat ne tudja őket kinyitni, de elég gyengék, ahhoz, hogy a cicák is tudják használni akár az XL-es méretű ajtót. A kutya ajtók kerettel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a kivágás után a vágott felületek teljesen el lesznek takarva, így nem okoznak sérülést az állatoknak. Az ajtó panelek oldal irányba nyílnak ki és így ha csak kitekint kedvence és vissza is húzódik, akkor azt könnyedén meg is tudja tenni.
 • Másrészt a Plexidor ajtók paneljei törésálló plexi üvegből készülnek.
 • Csakis túlzott erőszakkal lehet betörni őket.
 • A zárszerkezettel teljes biztonsággal le lehet zárni a kisállatajtót.
 • Ráadásul ha hozamosabb ideig használaton kívül van a kutyaajto, akkor a gyári biztonsági lemezzel lezárható belülről a nyílás.
 • Négy funkciós kutyaajtó


    - "csak ki"
    - "csak be"
    - "ki - és beengedés"
    - "teljes lezárás"
  Ezeket a funkciókat a kisállat ajtón lévő kulccsal egyszerűen tudjuk szabályozni. Az "S" méretű ajtó kivételével minden mérethez biztonsági lemez tartozik.

  Miért ilyen jó a hőszigetelése Plexidor kutyaajtónak?

  A Plexidor hőszigetelését a dupla falú plexi ajtópaneleknek és az időjárásálló mikroszálas sörtéknek köszönheti. A dupla falú ajtó panelek közötti levegő réteg rendkívül jól szigetel, nincs más kutyaajtó, mely ilyen technológiával készülne.

  Az ajtóelemek a készítési eljárásnak köszönhetően rendkívül jól szigetelnek. A szélek pedig szorosan illeszkedő, a szélsőséges időjárásnak is ellenállóan szigeteltek.


  a legjobb kutyaajtó    A dokumentum PDF formátumban itt tölthető le.