Magyar Deutsch English
 

Eb-őrző Kft Plexidors kutyaajtó forgalmazása több, mint 10 éve

Cégünk és a Plexidor

Az Eb-őrző Kft. 2005-ben alakult. Cégünk profilja a minőségi kutyafelszerelések kereskedelme és egyes termékekhez fűződő szolgáltatások végzése. A kutya és macska felszerelések importálása az USA-ból történik. A gyártókkal közvetlen kapcsolatban állunk. Termékskálánkat folyamatosan bővítjük a piac és a vevők igénye szerint. Termékeink között található a Dogwatch rejtett kerítésrendszer, mely már több ezer kutyán alkalmazott az országban.
A Plexidor prémium minőségű kutyaajtókat gyártó amerikai cég 1985 óta gyártja és forgalmazza világszerte kis és nagy kutyaajtó termékeit, ajtóba és falba szerelhető változatait. Cégünk a Plexidors kutyaajtók forgalmazását Magyarországon több, mint 10 éve kezdte. Ezek a kutyakijáró ajtók kényelmet nyújtanak a gazdinak, mert nem kell félbeszakítani tevékenységét, hogy kiengedje kedvencét az udvarra. Sok minden mellett amiben és amiért a legjobb kutyaajtó a Plexidor az az, hogy tényleg ajtó nem pedig lengőajtós, sárvédőszerű billenőajtós technológiát használ. Cégünk a Plexidor termékek egyedüli hivatalos magyarországi importőre. A kutya bejárók szerelhetők ajtóba vagy akár falba is. A falba szerelhető változat egy gyárilag kialakított rozsdamentes acél alagúttal is rendelkezik. A normál felszereltség egy 30 cm vastag fal áthidalására képes. A következő alagút méret 60 cm hosszú. Számos kisállatajtó gyártó cég van a hazai és nemzetközi piacon, de mind elmarad minőségi, biztonsági szempontból a Plexidor kutyaajtóktól. Ezért is esett választásunk a Plexidor forgalmazása mellett. A több, mint 12 éves értékesítés alatt 1 db ajtót kellett kicserélnünk és 3 db ajtópanelt. Gazdik, akik Plexidorra váltanak le vannak nyűgözve, hogy mennyire más a Plexidor. Nem kell cserélniük lengőajtó panelt évente többször is, mint azelőtt tették az olcsóbb műanyag kutya ajtók esetében. Választásunk is elsősorban azért esett a plexidor forgalmazása mellett, mert a legjobbnak ítélt kutya ajtó világszerte. Nem kell aggódnunk, hogy éppen garanciát kell-e vállalnunk egy törött műanyag alkatrészre vagy vegye meg a vásárló újra és újra a terméket. Ha a Plexidor nem működne megfelelően, akkor kicseréljük 10 év garanciát vállalva rá. Beszerelhető bejárati ajtóba, garázsajtóba. Egy mágneses kutyaajtó nagyon zajos tud lenni. Az a borzasztó csattogás fellármázza a házat. Ezzel ellentétben a Plexidor acélrugókkal zár tökéletesen.

kutyaajto
kutyaajto

A Plexidor® előnyei:

 • Átlátszó ajtóelemek: - Merev, ütés-, és törésálló Plexiüveg.
 • Biztonságos: - Az ajtóelem kulccsal, ezen kívül egy különálló biztonsági lemezzel is lezárható. A kutyaajtó csakis belülről csavarozható ki és szerelhető le.
 • Automatikus záródás: - Az ajtóelemek automatikusan záródnak, miután átment rajta kedvencünk. Az elemek mozgását, záródását a keretbe rejtett rugók végzik.
 • Használatuk biztonságos és könnyű: - Az ajtóelemek mindkét irányba gyengéd nyomásra kinyílnak.
 • Alkalmazhatóság: - Az ajtóelemek nyitására gyenge nyomás szükséges, így kis állatok is használhatják a nagy ajtókat.
 • Energiatakarékos: - Az ajtóelemek a készítési eljárásnak köszönhetően rendkívül jól szigetelnek. A szélek pedig szorosan illeszkedő, a szélsőséges időjárásnak is ellenállóan szigeteltek.
 • Strapabíró keret: - Rozsdamentes, ionizált alumínium, ami nem repedezik vagy görbül.
 • Halkan záródó ajtók: - Csendben záródnak az ajtóelemek, ami nem zavarja a gazdit és ami fontos, nem ijjeszti meg a kedvencét.
 • Vonzó külső: - fehér szín.

 • kutya ajtó
  Miért a Plexidor?
 •    Plexidor® nem sárvédőszerű csapódó ajtót használ, hanem ütésálló plexiüveget. Ugyanazt, mint amit a kisrepülőgépek szélvédőjénél alkalmaznak...
 •    Plexidor® nem hagyományos festést alkalmaz, hanem a festéket ráégetik a felületre, ugyanazt az eljárást alkalmazva, mint a gáztűzhelyeknél.
 •    Plexidor® nem műanyag vagy gyenge alumínium keretet használ, amit kedvence megrág vagy az idő meghajlít, megrepeszt, hanem vastag, strapabíró aluminíum keretet.
 •