Magyar Deutsch English
 

Garancia

Garancia és jótállási feltételek

A PlexiDor úgy lett kialakítva, hogy sok év után is probléma mentesen működik, hogyha megfelelően van beépítve és karbantartva. Az Eb-őrző Kft a gyártó támogatásával 10 év garanciát és 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállal a termékre. Ha 10 éven belül bármilyen meghibásodás történik, vagy anyaghiba, akkor azt az alkatrészt ingyenesen kicseréljük. A cserével járó esetlegesen felmerülő munkadíj nem a garancia része.
A javasolt karbantartás:
Évente 3 csepp 3 az 1-ben olajat (műszer olaj) cseppentsen a rugókra, illetve az elforduló pontokra.

A garancia érvénytelen, ha megállapításra kerül, hogy az ajtó helytelenül lett beszerelve, vagy a nem megfelelő használat miatt rongálódott. Nem tartozik a garanciális feltételek alá a mechanikai ütések által okozott sérülések, vagy az elmaradt karbantartás miatti meghibásodás.
Az Eb-őrző Kft. nem vállal semminemű felelősséget az általa forgalmazott termékek eladásakor vagy az azzal kapcsolatos beszerelések elvégzésekor illetve után vagy annak változtatása során keletkezett személyi sérülés, baleset, halál, vagyoni vagy nem vagyoni károkért, függetlenül attól, hogy azok közvetlenül vagy közvetve merülnek fel.
30 napos pénzvisszafizetési garancia feltételei

Vásárlóinknak lehetősége van arra, hogy vásárlás után legfeljebb 30 naptári nappal, vásárolt terméket visszaküldjék vagy visszahozzák, és a termék eredeti vételárát (kivéve az áfa)visszakapják. A vevőink kérésére indoklás nélkül, a megadott 30 napos határidőn belül visszavásároljuk az ép, sértetlen, újra kereskedelmi forgalomba hozható termékeket.
Visszavásárlás feltételei:

 • eredeti számla vagy blokk bemutatása
 • a vásárlástól számítva legfeljebb 30 nap telt el
 • az áru ne legyen használt, állapota legyen kifogástalan, újraértékesítésre alkalmas (épség, minden tartozék megléte, tisztaság)
 • az eredeti csomagolás legyen használható, az áru újraértékesítésére alkalmas állapotban

 • A pénzvisszafizetés helyszíne: 4033, Debrecen György utca 16/B, előre egyeztetett időpontban, a szállításról a vevő gondoskodik!

  Miért a PlexiDor?
 •    PlexiDor® nem sárvédőszerű csapódó ajtót használ, hanem ütésálló plexiüveget. Ugyanazt, mint amit a kisrepülőgépek szélvédőjénél alkalmaznak...
 •    PlexiDor® nem hagyományos festést alkalmaz, hanem a festéket ráégetik a felületre, ugyanazt az eljárást alkalmazva, mint a gáztűzhelyeknél.
 •    PlexiDor® nem műanyag vagy gyenge alumínium keretet használ, amit kedvence megrág vagy az idő meghajlít, megrepeszt, hanem vastag, strapabíró aluminíum keretet.
 •