kutya ajtó Magyar kutya ajtó Deutsch kutya ajtó English
 

Plexidor kutyaajtók galéria. Referencia képek kutyaajtókról

kutya ajtóMi az a kutyaajtó, macskaajtó?

A legtöbb magyarországi háztartásban a kutya és a cica kint tartott kedvencek. Vannak viszont olyan kisállat tartók, akik szeretik kedvencüket a lakásba maguk mellett biztonságban tudni. Az utóbb említett kisállattartók kényelme érdekében van igény és szükség ugynevezett kutyabejáró ajtókra és kutyájuknak, cicájuknak. A lakásban tartott kedvenceink vagy az ajtó kaparásával vagy ugatással nyüszítéssel, nyávogással jelzik, hogy ki szeretnének menni a szabadba. Ami nem mindig a legjobb pillanatban vagy éppen napszakban történik. Annak érdekében, hogy lakásban tartott kedvencünknek ne kelljen percenként ajtót nyitogatni napközben, amikor mozgást vagy késztetést éreznek vagy akár éjszakánként felkelni az ágyból, hogy az ajtót nyitogassuk a négylábú barátunknak, szükségünk van egy kutyaajtóra. Ami nem más, mint egy kivágott rés az ajtón vagy falon, ahova előre legyártott, kerettel ellátott ajtót szerelnek. A mechanikus kutyaajtókon keresztül azok szárnyát vagy éppen szárnyait a kutyák és macskák az orrukkal megtolva tudnak ki vagy bejárni a lakásból. A mechanikus szerkezetű Plexidor kutyaajtók olcsóbbak, mint a Plexidor elektronikus kutyaajtók.

Miért érdemes Plexidor kisállatajtót venni? Hosszú távon a legolcsóbb.

 • - minőségi, tartós alapanyagokból készül
 • - biztonságos kedvencének
 • - biztonságos külső behatásokkal szemben
 • - 10 év garancia
 • - legjobb hőszigetelésű kutyaajtó
 • - nincs drága lengőajtó csere
 • - ionizált aluminium keret
 • - évtizedekig ajtó marad
 • - hosszú távon a legolcsóbb megoldás
 • Mennyi energiát spórolhatok a Plexidor kutyaajtóval?

  Sokat. A Plexidor gyártói felmérése alapján akár 10 % -os fűtésszámla megtakarítást is elérhetünk a Plexidor kutyaajtó használatával szemben a folyamatos ajtónyitogatással. Sok-sok energiát megtakaríthat Plexidor kutyaajtót használva egy nagyon rosszul kivitelezett, gyenge minőségű és rosszul hőszigetelt kutyaajtóval szemben is. Amikor elhatározzuk, hogy lyukat vágunk a házunk bejárati ajtajára vagy a falba, elsőként gondoljunk arra, hogy mennyi hőveszteseggel jár ha nem megfelelő nyílászáróval zárjuk le a ki- és beáramló levegő útját. Hosszú távonszámolhat az energia megtakarításra a Plexidor kutyaajtók esetén, hisz eleve 10 év garanciát vállalunk a termékekre, a minőségi alapanyagaiból kiindulva évtizedekig tökéletes kutyaajtó marad. Ha spórolni akar, akkor ne a kutyaajtóval tegye. Gondoljunk csak bele. Ezt ahhoz lehetne hasonlítani, hogy amikor leszigetelik a házat 10 cm hőszigetelő anyaggal és hagyunk rajta egy lyukat, amit ugyan befedünk egy műanyag lemezzel, ami alig szigetel vagy befedjük egy dupla rétegű plexiüveggel levegő réteggel közte. Nagyságrendekkel jobb lesz a hőszigetelt kutyaajtó hatása az energiaszámlánkra.

  Négy funkciós kutyaajtó


    - "csak ki"
    - "csak be"
    - "ki - és beengedés"
    - "teljes lezárás"
  Ezeket a funkciókat a kisállat ajtón lévő kulccsal egyszerűen tudjuk szabályozni. Az "S" méretű ajtóhoz nem jár biztonsági lemez.

  Mekkora kutyaajtó kell?

  Ennek a kérdésnek az eldöntése igen egyszerű. Meg kell mérni azt a rést a bejárati ajtón, amin kedvencünk kényelmesen befér. Ki kell választani a megfelelő méretű kutyaajtót a nyílásméret szerint. Akár fordítva is elvégezhetjük a műveletet. Azaz akkora résre nyitjuk a bejárati ajtót, amekkora a kutya méretének megfelelőnek ítélt Plexidor kisállatajtó bejárati nyílása. Ha ezen kényelmesen befér kedvencünk, akkor a jó méret ajtót választottunk. Fontos a megfelelő kutyaajtónál figyelembe venni kedvencünk életkorát. Növésben lévő kutyánál a kifejlettkori termetet vegyük alapul a kutyaajtó kiválasztásában. Bármelyik kölyök kutya ki tudja nyitni bármelyik méretű Plexidor kutyaajtót.

  Eb-őrző Kft.
  4033 Debrecen, György utca 16/b
  Adószám: 13561048-2-09
  Számlaszám: 61200247-10039337
  Tel.: +36-30/656-1470
  Az Eb-őrző Kft. 10 év garanciát és 30 napos pénzvisszatéritést (internetes vásárlás esetén) vállal a Plexidor® USA Inc. termékeire.
  Az Eb-őrző Kft. a Plexidor® termékeinek egyedüli, hivatalos magyarországi importőre.