Magyar Deutsch English
 
Nagy örömmel tölt el mindig minket, amikor egy vásárlóink visszajelzését olvassuk, hogy mennyire elégedettek a PlexiDor ajtókkal.


"1 évvel ezelőtt vásároltunk egy plexidoort L-es méretben. Sikerült beszerelni (nagyon egyszerűen) azóta fantasztikusan és precízen működik. Kutyusaink és mi is nagyon boldogak vagyunk a termékkel. Még a cicánknak sem okoz gondot a használata. Készítettünk néhány képet, valamint hőkamerás felvételek is készültek a télen. Az egész kép kék sehol egy sárga vagy piros folt. Hőveszteség: 0 ! A legjobb nyílászárónk a házon a kutyaajtó! Nagyon köszönjük ezt a fantasztikus terméket. Sajnos mi is műanyaggal kezdtünk és nem plexidoorral. Évente 1-2 ajtót vehettem is darabját
15 000 körül. Zajos volt, hőszigetelése 0, a nap 1 év alatt szétégette, valamint a kutyák hevesebb ki-be rohangálásaiban eltört egy pár darabja..... Ma már semmi gondunk nincs a kutyaajtóval (plexidoor L) csak takarítani kell. Halk (a szomszédok sem panaszkodnak az ajtó csapódásra, mint a réginél), könnyen használható, esztétikus, nagyon bírja a strapát, és a hőszigetelése felülmúlhatatlan! Köszönjük! "

Onódi Éva

"Nagyon elégedettek vagyunk a PlexiDor falba szerelhető ajtóval. A "M"-es méret tökéletes lett "Kesudió" nevű terrierünk számára. Köszönjük, ezt a nagyszerű terméket, amely megnyitja a "szabadság kapuit" a háziállatok számára szerte a világon!"

Paul Goodman - San Diego, California

Testimonial Video - YouTube

Tekintse meg a többi PlexiDor videót is YouTube-n.


Submit Your Testimonial