macskaajtó oldal Magyar Deutsch English
 
Mérettáblázat - Kattintson a képre a megfelelő méret kiválasztásához
macskaajtó színek
macskaajtó


Árak

PlexiDor "S" méret ajtóba szerelhető
      ezüst színű:Bruttó 89.150 Ft
      fehér színű:Bruttó 89.150 Ft
      bronz színű: Bruttó 89.150 Ft

macskaajtó Megrendelés


macskaajtó kutyaajto közepes termetű kutyáknak kutya ajtó nagy termetű kutyáknak kutya ajtó óriás termetű kutyáknak
S méret M méret L méret XL méret

Mi az a kutyaajtó, macskaajtó?

A legtöbb magyarországi háztartásban a kutya és a cica kint tartott kedvencek. Vannak viszont olyan kisállat tartók, akik szeretik kedvencüket a lakásba maguk mellett biztonságban tudni. Az utóbb említett kisállattartók kényelme érdekében van igény és szükség ugynevezett kutyabejáró ajtókra kutyájuknak, cicájuknak. A lakásban tartott kedvenceink vagy az ajtó kaparásával vagy ugatással nyüszítéssel, nyávogással jelzik, hogy ki szeretnének menni a szabadba. Ami nem mindig a legjobb pillanatban vagy éppen napszakban történik. Annak érdekében, hogy lakásban tartott kedvencünknek ne kelljen percenként ajtót nyitogatni napközben, amikor mozgást vagy késztetést éreznek vagy akár éjszakánként felkelni az ágyból, hogy az ajtót nyitogassuk a négylábú barátunknak, szükségünk van egy kutyaajtóra. Ami nem más, mint egy kivágott rés az ajtón vagy falon, ahova előre legyártott, kerettel ellátott ajtót szerelnek. A mechanikus kutyaajtókon keresztül azok szárnyát vagy éppen szárnyait a kutyák és macskák az orrukkal megtolva tudnak ki vagy bejárni a lakásból. A mechanikus szerkezetű Plexidor kutyaajtók olcsóbbak, mint a Plexidor elektronikus kutyaajtók.

Miért kerül ennyibe egy Plexidor macskaajtó? Hosszú távon a legolcsóbb.

 • - igazi ajtó
 • - minőségi, tartós alapanyagokból készül
 • - biztonságos kedvencének
 • - az ajtópanelek nem sárvédőszerűek, hanem oldalról nyílnak
 • - nem ijeszti meg kedvencét
 • - nincs csattogó mágnes
 • - a leghalkabb kutyaajtó
 • - biztonságos külső behatásokkal szemben
 • - 10 év garancia, minden alkatrészre is
 • - legjobb hőszigetelésű kutyaajtó
 • - nincs drága lengőajtó csere
 • - ionizált aluminium keret
 • - évtizedekig ajtó marad
 • - hosszú távon a legolcsóbb megoldás
 • Mennyi energiát spórolhatok a Plexidor macskaajtóval?

  Sokat. A Plexidor gyártói felmérése alapján akár 10 % -os fűtésszámla megtakarítást is elérhetünk a Plexidor kutyaajtó használatával szemben a folyamatos ajtónyitogatással. Sok-sok energiát megtakaríthat Plexidor kutyaajtót használva egy nagyon rosszul kivitelezett, gyenge minőségű és rosszul hőszigetelt kutyaajtóval szemben is. Amikor elhatározzuk, hogy lyukat vágunk a házunk bejárati ajtajára vagy a falba, elsőként gondoljunk arra, hogy mennyi hőveszteseggel jár ha nem megfelelő nyílászáróval zárjuk le a ki- és beáramló levegő útját. Hosszú távonszámolhat az energia megtakarításra a Plexidor kutyaajtók esetén, hisz eleve 10 év garanciát vállalunk a termékekre, a minőségi alapanyagaiból kiindulva évtizedekig tökéletes kutyaajtó marad. Ha spórolni akar, akkor ne a kutyaajtóval tegye. Gondoljunk csak bele. Ezt ahhoz lehetne hasonlítani, hogy amikor leszigetelik a házat 10 cm hőszigetelő anyaggal és hagyunk rajta egy lyukat, amit ugyan befedünk egy műanyag lemezzel, ami alig szigetel vagy befedjük egy dupla rétegű plexiüveggel levegő réteggel közte. Nagyságrendekkel jobb lesz a hőszigetelt kutyaajtó hatása az energiaszámlánkra.

  Hogyan végezhető el a Plexidor kutyaajtó beszerelése?


  A kutyaajtó egyszerűen beépíthető. Nagyon fontos, hogy beszereléskor teljesen függőlegesen és vízszintesen építsük be a kutyaajtót, mert különben nem fog optimálisan működni és hőszigetelni a kisállatajtó. A kutyaajtó házilag is beszerelhető.

  Biztonságos-e a Plexidor kutyaajtó?

  Két szempontból is biztonságosak a Plexidor kutya ajtok. A kutya ajtó paneleket rugók mozgatják, melyek elég erősek, hogy a szél vagy huzat ne tudja őket kinyitni, de ekég gyengék, ahhoz, hogy a cicák is tudják használni akár az XL-es méretű ajtót. A kutya ajtók kerettel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a kivágás után a vágott felületek teljesen el lesznek takarva, így nem okoznak sérülést az állatoknak. Az ajtó panelek oldal irányba nyílnak ki és így ha csak kitekint kedvence és vissza is húzódik, akkor azt könnyedén meg is tudja tenni.
 • Másrészt a Plexidor macska ajtók paneljei törésálló plexi üvegből készülnek.
 • Csakis túlzott erőszakkal lehet betörni őket.
 • A zárszerkezettel teljes biztonsággal le lehet zárni a kisállatajtót.
 • Mekkora kutyaajtó kell?

  Ennek a kérdésnek az eldöntése igen egyszerű. Meg kell mérni azt a rést a bejárati ajtón, amin kedvencünk kényelmesen befér. Ki kell választani a megfelelő méretű kutyaajtót a nyílásméret szerint. Akár fordítva is elvégezhetjük a műveletet. Azaz akkora résre nyitjuk a bejárati ajtót, amekkora a kutya méretének megfelelőnek ítélt Plexidor kisállatajtó bejárati nyílása. Ha ezen kényelmesen befér kedvencünk, akkor a jó méretű ajtót választottunk. Fontos a megfelelő kutyaajtónál figyelembe venni kedvencünk életkorát. Növésben lévő kutyánál a kifejlettkori termetet vegyük alapul a kutyaajtó kiválasztásában. Bármelyik kölyök kutya ki tudja nyitni bármelyik méretű Plexidor kutyaajtót. A Plexidor macskaajtót, kutyaajtót házilag is be lehet szerelni.

  Macskaajtó

  Az ajtóba szerelhető macskaajtó bármilyen ajtóba beépíthető: tömör fa, műanyag, acél, üvegszálas vagy egyéb üreges ajtó.


  "S" méretű ajtóba szerelhető macskaajtó

  (Cikkszám: PD DOOR SM)

  A PlexiDor® S méretű ajtó egy paneles kialakítású, biztonságos. A kis macskaajtó balról jobbra nyílik. Még a legkisebb macskák vagy kutyák is könnyedén ki tudják nyitni.

  A kis méretű ajtókat is ugyanazok a paraméterek jellemzik, mint a nagyobbakat: edzett akril bevonatú dupla panelek rendkívüli hőszigetelő képességgel rendelkeznek, törésállóak. A panelek szélén ipari minőségű időjárás (szélfogó) sörték találhatóak, amelyek a legnagyobb energiahatékonysági szintet nyújtják más gyártó kisállatajtóival szemben.

  Csendes kisállatajtóra vágyik?

  Nem akarja, hogy a huzat mozgassa a sárvédőszerű kutyaajtót? Netán éjszaka felkell a csattogó mágneses kutyaajtóra? Előzze meg a problémákat és vegyen Plexidor kutyaajtót évtizedekre. Masszív aluminium keret, mely nem deformálódik, nem hajlik, nem árt neki az UV sugárzás. A Plexidor kutyaajtó csendes, energiatakarékos, kedvencek számára teljesen biztonságos kutyabejáró ajtó. Az ajtó kivágása után nincs szükség a vágott felületek keretezésére, A kutyaajtónak gyárilag kialakított kerete van, ami elfedi, teljesen keretbe foglalja az ajtón vágott lyukat, így megakadályozza a kisállatok sérülését. A keret vastagsága 5 cm.

  Miért ilyen jó a Plexidor hőszigetelése?

  A Plexidor hőszigetelését a dupla falú plexi ajtópaneleknek és az időjárásálló mikroszálas sörtéknek köszönheti. A dupla falú ajtó panelek közötti levegő réteg rendkívül jól szigetel, nincs más kutyaajtó, mely ilyen technológiával készülne.

  Az ajtóelemek a készítési eljárásnak köszönhetően rendkívül jól szigetelnek. A szélek pedig szorosan illeszkedő, a szélsőséges időjárásnak is ellenállóan szigeteltek.


  Az ajtón az alábbi 4 állítási lehetőség van:
    - "csak ki"
    - "csak be"
    - "ki - és beengedés"
    - "teljes lezárás"
  Ezeket a funkciókat a kisállat ajtón lévő állítógombbal egyszerűen tudjuk szabályozni. Az "S" méretű ajtóhoz nem jár biztonsági lemez.  Miért kell nekem aluminium kutyaajtó?

  Az aluminium kutyaajtó sokkal tartósabb, mint a műanyag. Az aluminium nem törik el, nem vetemedik, hajlik vagy deformálódik az UV hatására. A Plexidor ionizált aluminium keret nem fog rozsdásodni, oxidálódni. A műanyag kutyaajtókkal szemben egy Plexidor kutyaajtót évtizedekre vásárolnak nem szezononként kettőt, akár hármat.

  A Plexidor S-es méretű kutyaajtót mini és kis termetű kutyáknak valamint macskáknak javasoljuk, mint a Chiuahua, Yorkshire terrier, máltai selyemkutya, Bolognese, Brüsseli griffon, Kínai kopaszkutya, Papillon, Pekingi palotakutya, Pomerániai törpe spitz, törpe uszkár, Shih-tzu, törpe tacskók.  macskaajtó Garancia

  kutyaajtó Plexidor® USA Inc. 30 éve gyárt kutya- és macskaajtókat minden méretben, melyek akár ajtóba, garázsajtóba, falba is szerelhetőek.

  A Plexidor® kutya- és macskaajtók tökéletes mérnöki munkával, minőségi alapanyagokból készülnek, hogy ezzel a lehető legjobbat nyújtsák: csendes, energiatakarékos, kedvenceink számára teljesen biztonságos.

  Csak nálunk! 10 év garanciát vállalunk a Plexidoor kutyaajtókra.

  kutyaajtó